Klantbeoordeling: Ruud Reijmers

Klantbeoordeling: Ruud Reijmers

Geplaatst in: Referentie | 0
Op het moment dat ik naar een woning op zoek ging

had ik behoefte aan iemand met verstand van de woningmarkt. Iemand waarmee je kunt overleggen, een betrouwbare persoon die ten alle tijde mijn belangen behartigd. Iemand die klaar staat en snel en effici├źnt weet te handelen. Geen snelle jongen met een vlotte babbel maar iemand met beide benen op de grond. Vriendelijk, enthousiast en oog voor de persoon en zijn wensen. Laat ik dan Maaike vinden en alles wat ik hierboven schrijf is op haar van toepassing. Maaike heeft me, in een tijd dat de woningmarkt snel aan ’t veranderen was, op een zeer goede manier geholpen.

Met veel geduld en enthousiasme hebben we de nodige woningen bezichtigd en heb ik weten te vinden wat ik zocht. Daarbij zijn mijn wensen geen moment uit ’t oog verloren! Maaike wist ’t telkens voor elkaar te krijgen dat ik als eerste een bezichtiging kon doen. Dat is naar mijn mening een teken dat ze binnen haar netwerk van makelaars een zeer goede reputatie heeft. Dankzij deze reputatie en haar kwaliteiten is ’t ons gelukt mijn huidige woning te kunnen kopen. Na de aankoop neemt ze veel (papier)werk uit handen en beoordeelt ze alle stukken op correctheid. Ze blijft tot het einde toe betrokken. Mocht je nog twijfelen, niet doen!

Maaike is een Toppertje!!