Ik wil en kan u graag van dienst zijn, ondanks het Coronavirus.

Maar op dit moment is gezondheid de hoogste prioriteit.

Om u in deze tijd/situatie toch van dienst te kunnen zijn heb ik de volgende veiligheidsprotocollen opgesteld die tot nader bericht van kracht zullen zijn.
Ik vertrouw erop  dat u als klant/kijker onze veiligheidsprotocollen en de richtlijnen van het RIVM respecteert en in acht neemt om de gezondheid van uzelf en anderen te waarborgen.

 

Veiligheidsprotocollen bezichtigingen:
Bezichtigen kunnen gewoon doorgaan, maar:

Allereerst vertrouw ik erop dat u geen bezichtigingsafspraak maakt als u twijfelt aan uw eigen gezondheid.

Daarnaast is het in deze tijd goed om alvast de foto’s en wanneer beschikbaar, de video van de betreffende woning goed te bekijken. Rij ook alvast eens door de straat en bekijk het huis van de buitenkant. Hoe is de buurt? Nog steeds enthousiast, neem dan contact op om een bezichtiging te plannen.
  1. Mocht u zelf verkouden of ziek zijn dan verzoek ik u vriendelijk dit tijdig aan mij te melden om de afspraak af te zeggen of te verzetten;
  2. Er mogen maximaal 2 bezoekers per bezichtiging naar binnen, dus of 2 potentiële kopers zonder mij, of 1 potentiële koper met mij;
  3. We schudden geen handen meer;
  4. We houden minimaal 1,5 meter afstand tot elkaar;
  5. Ik verzoek je vriendelijk om zoveel mogelijk persoonlijk contact te vermijden. Vele vragen kunnen vaak telefonisch of per e-mail beantwoord worden;
  6. De makelaars zullen tijdens bezichtigingen deuren en binnendeuren openen, ik verzoek u vriendelijk nergens aan te komen;
  7. Als de makelaar twijfelt over de veiligheid van de situatie dan mogen ze beslissen om de bezichtiging uit te stellen.

 

Kennismakingsgesprek:

Deze vinden momenteel plaats via Whatsapp video, Skype of Facetime.

Bel of mail gerust om een afspraak te maken.

 

Koopakte tekenen:

Dit vindt momenteel digitaal plaats. De koopakte kan via een online systeem getekend worden. Bespreken kan uiteraard via telefoon of andere comunicatiemiddelen.

 

Overdracht bij de notaris:

I.v.m. de richtlijnen van de notarissen, kan ik niet mee naar de overdracht. Dit is jammer, maar geen probleem. Ik neem de stukken van te voren door, dan kan er niets mis gaan.

 

Bouwkundige keuring:

I.v.m. de richtlijnen van de bouwkundige keurders, mag er maar 1 persoon bij de keuring aanwezig zijn. Dit kan ik zijn, of (één van) de kopers. We kunnen daarna het rapport telefonisch bespreken.