Boxtel ligt midden in nationaal landschap Het Groene Woud. Het ligt op een kruispunt van wegen, tussen de drie grote steden Eindhoven, Tilburg en ´s-Hertogenbosch. Die centrale positie heeft het al van oudsher. Vanuit een klein dorpje aan de Dommel heeft Boxtel zich ontwikkeld tot een gemeente met drie kernen (Boxtel, Liempde en Lennisheuvel) en ruim 30.000 inwoners.
Boxtel biedt haar inwoners veel voorzieningen: een gevarieerd winkelaanbod, volop werkgelegenheid, een ruime keus aan onderwijsinstellingen en een groene leefomgeving. Het is aangenaam wonen en leven in Boxtel.

Wonen

Korte beschrijving van de drie kernen:
• Boxtel: een stedelijke kern met sporen van agrarische en industriële bedrijvigheid
• Liempde: een mooi geconserveerd, Brabants kransakkerdorp met z’n vele rijks- en gemeentelijke monumenten waarin de sfeer van weleer nog doorklinkt.
• Lennisheuvel: een vriendelijk en vredig kerkdorp met een agrarisch karakter
Voor meer informatie over wijken en buurten.. klik hier.

Huis kopen in of rond Boxtel?

Wat is er nu fijner dan lekker wonen met mensen om je heen waarbij je je prettig voelt? Samen in een buurt of wijk waar je thuis bent en je jezelf kunt zijn.
Maaike Topper kan u helpen met een goed advies over de verschillende wijken; welke wijken zullen bij u passen, waar wilt u wel wonen, maar ook, waar wilt u zeker niet wonen! Uiteraard kijkt zij hierbij goed naar de wensen en eisen die u stelt aan de woonwijk (denk aan scholen, winkels op loopafstand, afhankelijk van het openbaar vervoer e.d.).

Dus: Huis kopen in of rond Boxtel? Bel of mail Maaike Topper!

Bron: Gemeente Boxtel