Wie is Maaike Topper Aankoopmakelaar?

Aangenaam, Maaike Topper; Aankoopmakelaar. Ik ben geen traditionele makelaar. Ik verkoop geen huizen, maar begeleidt alleen kopers bij het kopen van de gewenste woning. Een makelaar die alleen voor de koper optreedt dus! Om er voor te zorgen dat er aan de kant van de koper net zo veel kennis en kunde is als aan de kant van de verkoper.

Maaike Topper begeleidt met veel enthousiasme kopers bij de aankoop van hun nieuwe woning. Na jarenlang als accountmanager in de sierteelt te hebben gewerkt, bracht de liefde haar naar Brabant. Daar besloot zij zich om te scholen tot makelaar. In 2008 was haar studie afgerond en ging zij, net voor de huizencrisis uitbrak, aan de slag bij een makelaarskantoor in Vught. Daar heeft zij de fijne kneepjes van het vak geleerd. Daar zag zij ook hoe belangrijk het is, dat de koper óók een makelaar in de arm neemt.

In 2014 besloot zij zich te specialiseren. Zij werd zelfstandig aankoopmakelaar, want wat is er nu leuker dan iemand begeleiden bij de aankoop van zijn of haar droomhuis?

Begeleiding bij het kopen van een huis

Het doel van Maaike is u te helpen met het gehele aankoopproces. Het aankopen van een woning lijkt soms zo makkelijk; toch komt er veel bij kijken. Welke huis past er bij u; nu en in de toekomst? Hoe staat de woning geprijsd: scherp of juist niet? Hoe snel moet ik zijn in deze hectische markt? Hoeveel kan er dan vanaf onderhandeld worden; Of, veel vaker aan de orde momenteel: hoe werkt dat, zo’n inschrijving? Maar niet minder belangrijk: is juridisch alles wel in orde; kloppen de bouwvergunningen; kloppen de kadastrale grenzen, is dat dakterras wel legaal? Is het huis bouwkundig wel in een goede staat? Maaike let op al deze aspecten (en nog meer).

Vervolgens zal zij, in overleg met u, de onderhandeling gaan voeren, of de beste strategie kiezen om kans te maken bij een inschrijving.

U hoeft zich alleen nog maar bezig te houden met de vraag “Is dit mijn ideale woning”.

Missie

De missie van Maaike is kopers op een correcte en betrokken manier te begeleiden met alle vraagstukken rondom het aankoopproces. Hiermee wil zij alle onduidelijkheden en onzekerheden bij u als koper wegnemen. Maaike zorgt ervoor dat er niets over het hoofd gezien wordt en dat alles goed en op tijd geregeld is.

Maaike gaat op een betrokken, praktische, concrete en eerlijke wijze met haar klanten om en denkt graag met u mee.

Maaike TopperPersoonlijk

Maaike woont zelf in Empel (gemeente ’s-Hertogenbosch), samen met haar vriend en hun twee kinderen van 17 en 18 jaar. Zij heeft rond haar studententijd al 8 jaar in Den Bosch gewoond en woont er nu ook al weer vanaf 2004. Zij houdt verder van lekker eten, (verre)reizen, wandelen, lezen en leuke dingen doen met haar gezin.