Beoordeling 10

Klantbeoordeling: Harald & Marielle

Wij waren al enige tijd op zoek naar onze nieuwe droomwoning.

We vonden het lastig om te bepalen hoe die droomwoning er dan precies uit moet zien. Samen met Maaike hebben we diverse woningen bezocht. Dit heeft ons enorm heeft geholpen om een goed beeld van onze wensen te krijgen.

Door de kritische blik van Maaike en de goede vragen die ze stelt was snel duidelijk waarom veel woningen voor ons het toch net niet waren. Toen wij uiteindelijk samen onze toekomstige nieuwe woning bezochten is onze overtuiging dat we deze woning nooit aan hadden kunnen kopen zonder Maaike. De bezichtiging vond namelijk plaats op een zaterdag, de dag voor onze vakantie. Aangezien er meerdere kapers op de kust waren besloten de verkopers aan de hoogste bieders de woning te verkopen.

Door het doortastende handelen van Maaike is het ons gelukt om, terwijl we in Beijing zaten, het winnende bod uit te brengen! In het vervolg traject heeft Maaike ons perfect geholpen met alle praktische zaken zoals de aankoopovereenkomst, een bouwtechnische keuring en het selecteren van de notaris. Ook dat was zonder Maaike vanuit onze vakantie heel lastig geweest. Om het samen te vatten: Maaike staat altijd voor je klaar, reageert erg snel, weet bezichtigingen te regelen op momenten die ons goed uitkomen (i.p.v. wat voor de verkoopmakelaar goed uitkomt) en zorgt ervoor dat alles in goede banen wordt geleid gedurende het hele aankoopproces.

Zeker aan te raden!